top of page

Referenties

Looopbaancoaching

"Marije komt met praktische oefeningen!"

Ik heb veel aan haar traject gehad. Ze snapt hoe het bedrijfsleven werkt en komt met nieuwe inzichten en praktische oefeningen, erg fijn!

Floor Hagers

Persoonlijke coaching

"Marije weet je op een nuchtere en speelse manier een spiegel voor te houden!"

Marije is een prettige coach omdat ze tijdens de sessies goed naar je luistert en je zonder oordeel slimme vragen stelt om tot de kern te komen. Ze weet je op een nuchtere en speelse manier een spiegel voor te houden door de passende oefeningen die ze voor je kiest. Die leveren je waardevolle inzichten op. Je voelt en ziet zelf waar jouw mogelijkheden liggen om dichter bij je doelen te komen. Dat zelf voelen en duiden is voor mij belangrijk heb ik geleerd. Op die momenten kom ik weer een stapje verder. Ook na de sessies. Daarnaast kent ze de wereld van de digital design agencies, wat bij mij goed van pas kwam. Daarom kan ik haar zeker aanbevelen. Dankjewel Marije!

Annemieke van der Hoek

Looopbaancoaching

"De sessies waren leuk en inspirerend. Ik ben er enorm mee geholpen!"

Marije is een fantastische coach die mij geholpen heeft om inzichtelijk te krijgen welke stappen ik moet nemen voor mijn volgende carrière stap. Het traject heeft een duidelijke opbouw en structuur. Door oefeningen, vragen en de sturing op zelfreflectie heb ik een helder beeld gekregen. De sessies waren leuk en inspirerend. Ik ben er enorm mee geholpen.

David Bal

Persoonlijke coaching

Marije is een goede en warme coach, die mij goed heeft geholpen bij de start van mijn carrière!

Marije is een goede en warme coach, die mij goed heeft geholpen bij de start van mijn carrière! Ze biedt (onder andere) concrete oefeningen die mij inzichten hebben gegeven waar ik veel baat bij heb gehad.

 

Ik kan haar van harte aanraden!

Paul 

 IT Trainee

Persoonlijke coaching

"Het traject heeft me niet alleen veel waardevolle technieken/handvatten bijgebracht, maar me indirect ook meer zelfvertrouwen gegeven!"

"Door het coachtraject durf ik nu dingen die me dwars zitten laagdrempelig bespreekbaar te maken zonder dat het ''hoog oploopt'' en er in een woedebui uit komt. Daarnaast kan ik nu beter herkennen wanneer mijn negatieve gedachten het overnemen. En doordat ik dit herken, helpt het ook om deze gedachten af te zwakken. Ook was het voor mij echt een enorm inzicht dat ik, als de irritatie oploopt, juist overassertief ben. Een ander inzicht was mijn positie in de dramadriehoek als ''redder''. Dit inzicht heeft me erg geholpen om te zien dat ik niet altijd als redder volledig de verantwoordelijkheid moet overnemen.

 

Het werken met Marije heb ik als heel prettig ervaren. Ze is rustig, geeft veel vrijheid om zelf het gesprek in te vullen, maar stuurt ook wel bij als dat nodig is.

 

Het meest waardevolle aan het traject zijn de inzichten die ik heb gekregen en de transformatie die ik daardoor heb doorgemaakt. Het heeft me niet alleen veel waardevolle technieken/handvatten bijgebracht, maar me indirect ook meer zelfvertrouwen gegeven.

 

Ik zou het traject zeker aanraden aan anderen. Het is heel waardevol en je kan op een vertrouwde manier in korte sessies al enorm veel bereiken, meer dan je van tevoren voor mogelijk houdt! De praktische manier van coachen van Marije is heel erg fijn. Dank je wel Marije!"

Elizah (27)

Ondernemerscoaching

"Door het traject heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag en kan ik meer in mijn eigen kracht staan!"

Ik ben gestart met het coachtraject bij Marije omdat ik meer inzichten wilden in patronen die zich op werkgebied afspelen. Marije is toegankelijk en ik voelde me bij haar op mijn gemak. Ze is zonder oordeel, praktisch en geïnteresseerd. Door het traject heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag en kan ik nu meer in mijn eigen kracht staan. 

Als je een coach zoekt waar je aan de slag wil gaan met goede oefeningen in een vertrouwde omgeving, dan beveel ik Marije aan!

Sharon Martens

Persoonlijke coaching

"Ik zou het traject zeker aanraden aan anderen!"

"Het coachtraject heeft mij erg geholpen om te snappen welke rollen in mijn bus zitten. Ik heb geleerd hoe ik er bewust mee om kan gaan. Het werken met Marije heb ik als prettig ervaren. Ze is eerlijk, wederkerig en to-the-point. Ik zou het traject zeker aanraden aan anderen!"

Reino Petrona

Persoonlijke coaching

"Marije is een hele fijne coach, die je verder helpt, inspireert en je op de juiste manier aan het denken zet."

"Voorafgaand aan de Geluksrouteboost moest ik even over een drempel heen. Het is altijd spannend om open over jezelf te vertellen; "vindt de coach me niet raar dat ik deze gedachtes heb?" Maar gelukkig stelde Marije me helemaal op mijn gemak en voelde ik me vrij en veilig om mijn verhaal te vertellen.

Tijdens de sessie oefenden we o.a. met gesprekken voeren. Dit heb ik als heel waardevol ervaren omdat ik directe feedback kreeg over hoe ik overkom.

 

Dankzij de Geluksrouteboost herken ik mijn grenzen eerder, waardoor ik ze ook eerder aan kan geven. Zo voorkom ik dat mensen er overheen schieten. Hierdoor blijf ik rustiger en ben ik een gezelliger persoon voor mezelf en mijn omgeving.

 

Marije is een hele fijne coach, die je verder helpt, inspireert en je op de juiste manier aan het denken zet. Ik zou haar dan ook zeker aanbevelen bij anderen!"

Maartje Klein

Persoonlijke coaching

"Door de coachgesprekken met Marije zit ik een stuk lekkerder in mijn vel."

"Door de coachgesprekken met Marije zit ik een stuk lekkerder in mijn vel. Ik heb o.a. geleerd om mij eerder uit te spreken en op te komen voor mijn eigen behoeften.

 

Marije stelt de juiste vragen en geeft praktische handvatten om zelf mee verder te kunnen. Dank daarvoor!"

Sandra van der Kooi

Kraamverzorgende

Loopbaancoaching

"Ik weet waar ik naartoe wil op korte en lange termijn in mijn loopbaan. Dit geeft veel rust en vertrouwen voor de toekomst."

"Het coachtraject met Marije heeft me veel inzicht gegeven in wat ik het liefste doe, waar mijn talenten liggen en waar een baan voor mij aan moet voldoen.

 

Dit heeft me heel erg geholpen bij het schrijven van motivatiebrieven. Ook was ik hierdoor goed voorbereid op een eerste sollicitatiegesprek.

 

Ik weet waar ik naartoe wil op korte termijn, en ook waar ik op lange termijn naar toe wil in mijn loopbaan. Dit geeft veel rust en vertrouwen voor de toekomst.

 

Dankjewel Marije, Ik kijk met veel plezier terug op onze gesprekken!"

Pamela Akerboom-Nunez Araya

 EHS Manager

Persoonlijke coaching

"Marije is een fijne coach waar je je direct op je gemak voelt."

"Marije is een fijne coach waar je je direct op je gemak voelt. De praktijk is in een prettige ruimte en ze neemt echt de tijd voor je. Ook goede oefeningen waarmee je goed op jezelf kunt reflecteren."

Milou den Dool

Projectmedewerker

Coaching binnen bedrijven

"Ik durf mezelf nu meer te laten zien"

"Marije heeft mij erg goed geholpen om meer inzicht te krijgen in mijzelf. Door de oefeningen die ze gebruikt, werd ik op een relaxte manier geconfronteerd met mezelf.

 

En daardoor ben ik gegroeid. Ik durf mezelf nu meer te laten zien.

 

Het werken met Marije is heel prettig. Ze is vriendelijk, positief en to the point.

Bedankt Marije, voor de fijne gesprekken!"

eva_edited.jpg

Eva de Vries

Communitymanager bij Slachtofferhulp Nederland

Ondernemerscoaching

"Marije heeft een super relaxte en fijne houding, zelfs wanneer ze heel direct is"

"Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan aan het coachprogramma omdat het mij nooit in mijn eentje was gelukt om aan mijn doelen te werken zoals we nu hebben gedaan.

 

Het coachprogramma heeft me geleerd wat het me oplevert als ik dicht bij mezelf blijf. Ik durf daardoor makkelijker zakelijk te zijn zonder daarbij persoonlijke aspecten een te grote rol te laten spelen. Ik begrijp beter hoe ik kan voorkomen dat ik me klein voel. Hierdoor ben ik ook veel productiever, de energie steek ik in het werk in plaats van in deze gedachten.

 

Marije heeft een super relaxte en fijne houding, zelfs wanneer ze heel direct is. Ze zegt bijvoorbeeld: “Ik merk nu dat je dit doet…” – helemaal niet op een onaardige of oordelende manier, maar juist op een veilige en we-zoeken-er-samen-naar manier.

 

Haar werkwijze is heel hands-on. Marije nam de tijd om mijn situatie echt goed te begrijpen en stemde daarop oefeningen af die mij verder hielpen. Wat ik heel waardevol vond was dat ze samen met mij heeft gezocht naar wat het beste werkt voor mij, vanuit haar expertise als coach. Ze liet mijzelf bepalen waar ik precies aan wilde werken, wat ik wilde leren en hoe ik daar invulling aan wilde geven. De wandelingen zijn echt een goede manier om de gesprekken te voeren.

 

Kortom, het programma is heel waardevol; je gaat sowieso iets ontdekken waarvan je zelf niet eens wist dat je daaraan wilde werken! Ik zou het daarom zeker aanraden!"

Sharon_3-1536x864_edited_edited.jpg

Sharon Vos

Freelance Service Designer

Ondernemerscoaching

"Ik heb tijdens het coachtraject veel meer geleerd over mezelf. Ik durf mezelf nu meer te laten zien."

"Ik ben heel blij dat ik het traject met Marije in ben gestapt. Ik had een hele concrete, zakelijke vraag. Maar tijdens de sessies bleek er veel meer achter te zitten.

 

Door de oefeningen kreeg ik veel inzicht in mijn eigen gedachten en in hoeverre ik ze de boel laat overnemen. 

Ik heb tijdens het coachtraject veel meer geleerd over mezelf en daardoor durf ik nu mezelf ook meer te laten zien. Op social media stel ik mezelf ook kwetsbaarder op en juist daardoor krijg ik nu meer klanten."  

 

Bekijk in onderstaande video hoe Maike Douglas van Juf Maike het coachtraject heeft ervaren.

Marije Timmerman Coaching - aanbeveling Maike van Juf Maike
Video afspelen

Ondernemerscoaching

"Geen hoog zweverigheidsgehalte maar een praktische werkwijze."

"Mijn coachtraject bij Marije was erg prettig. Een goede mix van praten en doen.

 

Door de fijne oefeningen die ze mij aanreikte kon ik na ieder gesprek weer een stap in de goede richting zetten. Geen hoog zweverigheidsgehalte maar een praktische werkwijze.

 

Ik kan Marije daarom zeker aanraden."

strategisch-opleiden-hrd-ld-leren-in-org

Annet van Duren

Eigenaar Strategisch Opleiden

Coaching binnen bedrijven

"De oefeningen waren lekker praktisch en verhelderend. Het bracht mij rust en focus."

"Marije laat je zijn wie je bent. Haar open houding en volledige aandacht maakten de sessies heel waardevol. Na elke sessie was ik echt een stap verder.

 

De oefeningen waren lekker praktisch en verhelderend. Het bracht mij rust en focus, hierdoor bleek mijn doel een stuk dichterbij te liggen dan ik vooraf dacht."

H. bovens.jpg

Helma Bovens

Service Designer bij Slachtofferhulp Nederland

Ondernemerscoaching

"Door de coaching zit ik een stuk lekkerder in mijn vel! 

Ik heb weer rust in mijn hoofd en meer focus."

"Al een tijdje zat ik er aan te denken om een coach op te zoeken. Ik voelde mij erg overweldigd door de enorme to-do lijst en projecten die ik wilde afronden.

 

Tijdens de coaching heeft Marije verschillende technieken en methoden ingezet die mij veel inzicht in mijzelf hebben gegeven. Het voelde voor mij als echte eye-openers!

 

Naast het mentale aspect hebben we ook praktisch gekeken naar hoe ik meer focus en structuur in mijn business kon aanbrengen.

 

De handvatten die ze me heeft aangereikt, pas ik nog dagelijks toe. Ik zit hierdoor een stuk lekkerder in mijn vel, heb weer rust in mijn hoofd en meer focus.

 

Ik gun iedereen een coachtraject met Marije!"

Daan

Freelance Developer

Ondernemerscoaching

"Marije gaf me net dat zetje dat ik nodig had om te starten met ondernemen"

"Marije heeft mij het inzicht gegeven dat ik op de meeste vragen, die ik had als ondernemer eigenlijk prima zelf kan beantwoorden. Alleen dat ik net even dat zetje nodig had om echt van start te gaan als ondernemer. Dankjewel daarvoor!"

1612805128712.jpeg

Stephanie van Oorschot

Eigenaar bij Namasté Studio

Persoonlijke coaching

"Marije bracht me op een subtiele manier andere inzichten"

"Marije straalt een bepaald vertrouwen uit waardoor ik mij echt begrepen voelde. Ik had het gevoel alsof we op een lijn zaten, terwijl ze mij op een subtiele manier andere inzichten of invalshoeken kon brengen.

 

Marije heeft een warme persoonlijkheid, ze is echt geïnteresseerd hoe het met je gaat en wat je hebt meegemaakt, groot of klein."

m zwetsloot.jpeg

Milou Zwetsloot

Adviseur CEC

Persoonlijke coaching

"In een losse, vrije en vertrouwelijke setting is bepaalde bewustwording naar boven gehaald"

Het traject was voor mij enerzijds een doordenker omdat er bepaalde bewustwording naar boven is gehaald. Echter, dit in een losse, vrije en vertrouwelijke setting.

 

Opvallend waren de combinatie van de theorie (modellen) en oefeningen, waarbij je jezelf bewust wordt.

Frank

IT Consultant

bottom of page