Referenties

Persoonlijke coaching

"Marije is een hele fijne coach, die je verder helpt, inspireert en je op de juiste manier aan het denken zet."

"Voorafgaand aan de Geluksrouteboost moest ik even over een drempel heen. Het is altijd spannend om open over jezelf te vertellen; "vindt de coach me niet raar dat ik deze gedachtes heb?" Maar gelukkig stelde Marije me helemaal op mijn gemak en voelde ik me vrij en veilig om mijn verhaal te vertellen.

Tijdens de sessie oefenden we o.a. met gesprekken voeren. Dit heb ik als heel waardevol ervaren omdat ik directe feedback kreeg over hoe ik overkom. Dankzij de Geluksrouteboost herken ik mijn grenzen eerder, waardoor ik ze ook eerder aan kan geven. Zo voorkom ik dat mensen er overheen schieten. Hierdoor blijf ik rustiger en ben ik een gezelliger persoon voor mezelf en mijn omgeving.

Marije is een hele fijne coach, die je verder helpt, inspireert en je op de juiste manier aan het denken zet. Ik zou haar dan ook zeker aanbevelen bij anderen!"

Maartje Klein

Persoonlijke coaching

"Door de coachgesprekken met Marije zit ik een stuk lekkerder in mijn vel."

"Door de coachgesprekken met Marije zit ik een stuk lekkerder in mijn vel. Ik heb o.a. geleerd om mij eerder uit te spreken en op te komen voor mijn eigen behoeften. Marije stelt de juiste vragen en geeft praktische handvatten om zelf mee verder te kunnen. Dank daarvoor!"

Sandra van der Kooi

Kraamverzorgende

Loopbaancoaching

"Ik weet waar ik naartoe wil op korte en lange termijn in mijn loopbaan. Dit geeft veel rust en vertrouwen voor de toekomst."

"Het coachtraject met Marije heeft me veel inzicht gegeven in wat ik het liefste doe, waar mijn talenten liggen en waar een baan voor mij aan moet voldoen. Dit heeft me heel erg geholpen bij het schrijven van motivatiebrieven. Ook was ik hierdoor goed voorbereid op een eerste sollicitatiegesprek. Ik weet waar ik naartoe wil op korte termijn, en ook waar ik op lange termijn naar toe wil in mijn loopbaan. Dit geeft veel rust en vertrouwen voor de toekomst. Dankjewel Marije, Ik kijk met veel plezier terug op onze gesprekken!"

Pamela Akerboom-Nunez Araya

 EHS Manager

Coaching binnen bedrijven

"Ik durf mezelf nu meer te laten zien"

"Marije heeft mij erg goed geholpen om meer inzicht te krijgen in mijzelf. Door de oefeningen die ze gebruikt, werd ik op een relaxte manier geconfronteerd met mezelf. En daardoor ben ik gegroeid. Ik durf mezelf nu meer te laten zien. Het werken met Marije is heel prettig. Ze is vriendelijk, positief en to the point.

Bedankt Marije, voor de fijne gesprekken!"

eva_edited.jpg

Eva de Vries

Communitymanager bij Slachtofferhulp Nederland

Ondernemerscoaching

"Marije heeft een super relaxte en fijne houding, zelfs wanneer ze heel direct is"

"Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan aan het coachprogramma omdat het mij nooit in mijn eentje was gelukt om aan mijn doelen te werken zoals we nu hebben gedaan.

 

Het coachprogramma heeft me geleerd wat het me oplevert als ik dicht bij mezelf blijf. Ik durf daardoor makkelijker zakelijk te zijn zonder daarbij persoonlijke aspecten een te grote rol te laten spelen. Ik begrijp beter hoe ik kan voorkomen dat ik me klein voel. Hierdoor ben ik ook veel productiever, de energie steek ik in het werk in plaats van in deze gedachten.

 

Marije heeft een super relaxte en fijne houding, zelfs wanneer ze heel direct is. Ze zegt bijvoorbeeld: “Ik merk nu dat je dit doet…” – helemaal niet op een onaardige of oordelende manier, maar juist op een veilige en we-zoeken-er-samen-naar manier.

 

Haar werkwijze is heel hands-on. Marije nam de tijd om mijn situatie echt goed te begrijpen en stemde daarop oefeningen af die mij verder hielpen. Wat ik heel waardevol vond was dat ze samen met mij heeft gezocht naar wat het beste werkt voor mij, vanuit haar expertise als coach. Ze liet mijzelf bepalen waar ik precies aan wilde werken, wat ik wilde leren en hoe ik daar invulling aan wilde geven. De wandelingen zijn echt een goede manier om de gesprekken te voeren.

 

Kortom, het programma is heel waardevol; je gaat sowieso iets ontdekken waarvan je zelf niet eens wist dat je daaraan wilde werken! Ik zou het daarom zeker aanraden!"

Sharon_3-1536x864_edited_edited.jpg

Sharon Vos

Freelance Service Designer

Ondernemerscoaching

"Ik heb tijdens het coachtraject veel meer geleerd over mezelf. Ik durf mezelf nu meer te laten zien."

"Ik ben heel blij dat ik het traject met Marije in ben gestapt. Ik had een hele concrete, zakelijke vraag. Maar tijdens de sessies bleek er veel meer achter te zitten. Door de oefeningen kreeg ik veel inzicht in mijn eigen gedachten en in hoeverre ik ze de boel laat overnemen. 

Ik heb tijdens het coachtraject veel meer geleerd over mezelf en daardoor durf ik nu mezelf ook meer te laten zien. Op social media stel ik mezelf ook kwetsbaarder op en juist daardoor krijg ik nu meer klanten."  

 

Bekijk in onderstaande video hoe Maike Douglas van Juf Maike het coachtraject heeft ervaren.

Ondernemerscoaching

"Geen hoog zweverigheidsgehalte maar een praktische werkwijze."

"Mijn coachtraject bij Marije was erg prettig. Een goede mix van praten en doen. Door de fijne oefeningen die ze mij aanreikte kon ik na ieder gesprek weer een stap in de goede richting zetten. Geen hoog zweverigheidsgehalte maar een praktische werkwijze. Ik kan Marije daarom zeker aanraden."

strategisch-opleiden-hrd-ld-leren-in-org

Annet van Duren

Eigenaar Strategisch Opleiden

Coaching binnen bedrijven

"De oefeningen waren lekker praktisch en verhelderend. Het bracht mij rust en focus."

"Marije laat je zijn wie je bent. Haar open houding en volledige aandacht maakten de sessies heel waardevol. Na elke sessie was ik echt een stap verder. De oefeningen waren lekker praktisch en verhelderend. Het bracht mij rust en focus, hierdoor bleek mijn doel een stuk dichterbij te liggen dan ik vooraf dacht."

H. bovens.jpg

Helma Bovens

Service Designer bij Slachtofferhulp Nederland

Ondernemerscoaching

"Door de coaching zit ik een stuk lekkerder in mijn vel! 

Ik heb weer rust in mijn hoofd en meer focus."

"Al een tijdje zat ik er aan te denken om een coach op te zoeken. Ik voelde mij erg overweldigd door de enorme to-do lijst en projecten die ik wilde afronden. Tijdens de coaching heeft Marije verschillende technieken en methoden ingezet die mij veel inzicht in mijzelf hebben gegeven. Het voelde voor mij als echte eye-openers! Naast het mentale aspect hebben we ook praktisch gekeken naar hoe ik meer focus en structuur in mijn business kon aanbrengen. De handvatten die ze me heeft aangereikt, pas ik nog dagelijks toe. Ik zit hierdoor een stuk lekkerder in mijn vel, heb weer rust in mijn hoofd en meer focus. Ik gun iedereen een coachtraject met Marije!"

Daan

Freelance Developer

Ondernemerscoaching

"Marije gaf me net dat zetje dat ik nodig had om te starten met ondernemen"

"Marije heeft mij het inzicht gegeven dat ik op de meeste vragen, die ik had als ondernemer eigenlijk prima zelf kan beantwoorden. Alleen dat ik net even dat zetje nodig had om echt van start te gaan als ondernemer. Dankjewel daarvoor!"

1612805128712.jpeg

Stephanie van Oorschot

Eigenaar bij Namasté Studio

Persoonlijke coaching

"Marije bracht me op een subtiele manier andere inzichten"

"Marije straalt een bepaald vertrouwen uit waardoor ik mij echt begrepen voelde. Ik had het gevoel alsof we op een lijn zaten, terwijl ze mij op een subtiele manier andere inzichten of invalshoeken kon brengen. Marije heeft een warme persoonlijkheid, ze is echt geïnteresseerd hoe het met je gaat en wat je hebt meegemaakt, groot of klein."

m zwetsloot.jpeg

Milou Zwetsloot

Adviseur CEC

Persoonlijke coaching

"In een losse, vrije en vertrouwelijke setting is bepaalde bewustwording naar boven gehaald"

Het traject was voor mij enerzijds een doordenker omdat er bepaalde bewustwording naar boven is gehaald. Echter, dit in een losse, vrije en vertrouwelijke setting. Opvallend waren de combinatie van de theorie (modellen) en oefeningen, waarbij je jezelf bewust wordt.

Frank

IT Consultant