top of page

Ben jij klaar voor persoonlijke groei?

1 op 1 coachtraject
voor ambitieuze professionals en ondernemers

marije.timmerman.coach_rotterdam.jpg

Laat mij je helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen, krachtiger te communiceren en lekkerder in je vel te zitten. 

Start programma
Van onrust naar werken en leven met vertrouwen, rust en focus
Logo-MarijeTimmermanCoaching-Cirkel03-gr

Jij bent een ondernemer of ambitieuze professional in loondienst. Je steekt je hoofd boven het maaiveld uit en wijkt af van de gebaande paden. Je wilt graag iets bijdragen en een positieve impact maken. Je hebt een goed plan, een visie en je wilt vooruit.

 

Maar soms merk je dat je vastloopt. Simpelweg omdat je eigen gedachten je in de weg staan. Het lijkt of je geen stap vooruitkomt en daardoor kom je ook niet in actie. 

Ik ben ervan overtuigd dat je mindset één van de belangrijkste dingen is als ondernemende, ambitieuze professional.

 

Mijn motto is niet voor niets: Het geloof in jezelf is je grootste kracht! Je bent tot zoveel in staat, zolang je maar in jezelf gelooft. 

 

En daarmee wil ik je helpen. Mijn coaching is gericht op het voor jou helder krijgen van wat jij wilt bereiken. En welke waarden daarmee verbonden zijn.

 

Wat het ook is wat tussen jou en jouw waarde ligt en jou nu belemmert om te leven en werken naar die waarde, tijdens de coaching maak ik je daarvan bewust en help je stappen te zetten richting jouw doel. 

Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan aan het coachprogramma omdat het mij nooit in mijn eentje was gelukt om aan mijn doelen te werken zoals we nu hebben gedaan.

Het coachprogramma heeft me geleerd wat het me oplevert als ik dicht bij mezelf blijf. Ik durf daardoor makkelijker zakelijk te zijn zonder daarbij persoonlijke aspecten een te grote rol te laten spelen. Ik begrijp beter hoe ik kan voorkomen dat ik me klein voel. Hierdoor ben ik ook veel productiever, de energie steek ik in het werk in plaats van in deze gedachten.

 

Marije heeft een super relaxte en fijne houding, zelfs wanneer ze heel direct is. Ze zegt bijvoorbeeld: “Ik merk nu dat je dit doet…” – helemaal niet op een onaardige of oordelende manier, maar juist op een veilige en we-zoeken-er-samen-naar manier.

Sharon_3-1536x864_edited_edited.jpg

Sharon Vos

Freelance Service Designer

Herken je dit?
 • Negatieve stemmetjes nemen vaak de overhand. Je bent bang om door de mand te vallen. Je weet wel dat je het goed doet en wilt wel trots zijn op jezelf maar toch denk je vaak: Wie ben ik nou om dit te doen? En er zit toch niemand op mij te wachten? Je zou je gedachten wel wat meer willen loslaten.

 • Jouw hoofd loopt over van ideeën van alles wat je nog zou kunnen doen. Zoveel mooie plannen, en zo weinig tijd om ze écht goed uit te voeren. Je vindt het lastig om keuzes te maken.

 • Je wilt meer van jezelf laten horen en anderen inspireren, maar je durft dit nog niet goed te doen. Wat zullen anderen hier wel niet van vinden? Je hebt wel een uitgesproken mening maar uit deze niet. Je zou wel wat steviger in je schoenen willen staan.

 • Je bent gaan ondernemen vanwege de vrijheid. De realiteit is echter dat je keihard aan het werk bent en lange dagen maakt. Je voelt de druk en verantwoordelijkheid van het hebben van een eigen bedrijf. Je hebt het gevoel altijd AAN te moeten staan. Je zou wel iets meer rust willen ervaren.

 • Er komt veel op je af op een dag. Vanuit verschillende hoeken komen er verzoeken. Je ziet op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Tijdens de werkdag heb je last van een gejaagd gevoel en aan het einde van de dag ervaar je geen voldoening. Je zou wel wat meer focus willen hebben.

 • Je vindt het lastig om te onderhandelen over jouw tarief of salaris. Je weet ergens wel wat je waard bent en wat je het liefst wilt vragen, maar je doet dit nog niet. Je zou willen leren hoe je dit op een assertieve manier bespreekbaar maakt. 

Het geloof in jezelf is je grootste kracht!

Mijn motto is niet voor niets: Het geloof in jezelf is je grootste kracht! Je bent tot heel veel in staat, zolang je maar in jezelf gelooft. 

 

Mijn coaching is gericht op het voor jou helder krijgen wat jij wilt bereiken en welke waarden daar achter liggen. Samen kijken we naar wat er nodig is om jouw doel te behalen. 

Wat het ook is wat tussen jou en jouw waarde ligt en jou nu belemmert om te leven en werken naar die waarde, tijdens de coaching maak ik je daarvan bewust en help je stappen te zetten richting jouw doel.

"Mijn coachtraject bij Marije was erg prettig. Een goede mix van praten en doen. Door de fijne oefeningen die ze mij aanreikte kon ik na ieder gesprek weer een stap in de goede richting zetten. Geen hoog zweverigheidsgehalte maar een praktische werkwijze. Ik kan Marije daarom zeker aanraden."

strategisch-opleiden-hrd-ld-leren-in-org

Annet van Duren

Eigenaar Strategisch Opleiden

Wat houdt het 1:1 coachtraject praktisch gezien in?
 • Een 1-op-1 kick-off van 1 uur waarin we samen jouw zelfgekozen doel concreet en inzichtelijk maken. We gaan echt de diepte in en komen tot de kern van jouw coachvraag. Na de sessie is jouw doel én de waarde die daarachter ligt helemaal helder. Deze sessie is gratis!

 • Daarna volgen 5 x 1-op-1 coachsessies van een uur waarbij we eerst kijken naar wat er nu gebeurt. Daarna kijken we naar welke stappen jij kunt zetten richting je doel. Ook gaan we oefenen met het zetten van die stappen. Je zult snel resultaat zien!

 • De Grand Finale: Een afrondende 1-op-1 coachsessie van een uur waarbij je alles wat je geleerd hebt gaat borgen. We vullen jouw gereedschapskoffer zodat jij na het traject stappen blijft zetten.

 • Het traject duurt ongeveer drie maanden. Jij bepaalt zelf het tempo. Vaak zit tussen de eerste sessies twee weken. En tussen de laatste sessies zit meer tijd, zo'n drie weken. Hierdoor kun je echt stappen gaan maken richting je doel.

 • De coachsessies kunnen plaatsvinden in mijn coachpraktijk in Maassluis of online via Zoom. Wat jij het prettigst vindt! 

Kortom, je krijgt:

6 keer 1 op 1 coachingsessies van een uur

Een veilige setting waar alles wat er bij je speelt er mag zijn.

Persoonlijke begeleiding gericht op het behalen van jouw doel.

We gaan de diepte in en komen echt tot de kern van jouw uitdaging.

We doorbreken vastgeroeste patronen.

Inclusief oefeningen die aansluiten bij jouw proces.

Jouw investering:

Zakelijk:

Jouw investering voor het 1:1  coachtraject bedraagt €750,- exclusief BTW.

Particulier:

Jouw investering voor het 1:1  coachtraject bedraagt €599,- inclusief BTW.

Interesse?

Nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd of een 1-op-1 coachtraject past bij jouw vraag of uitdaging? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen. 

Maak je geen zorgen. Je zit nergens aan vast.

 100% geld terug garantie

Kom je halverwege het traject erachter dat dit niks voor je is, dan krijg je het geld van alle resterende sessies teruggestort. 

100% garantie.png
Marije.timmerman.loopbaancoach.jpg
Hi! Ik ben Marije

Hi! Ik ben Marije Timmerman, Life- en loopbaancoach, 36 jaar en woon samen met mijn vriend Klaas en onze dochter Cato in Maassluis.

 

Zolang ik me kan herinneren ben ik al bezig met persoonlijke ontwikkeling en haal ik graag het beste in mezelf én anderen naar boven. 

Mijn kracht in coaching is mijn praktische aanpak. Het blijft zeker niet alleen bij praten, maar ik zet je aan tot beweging. Ik werk veel samen met ambitieuze professionals in het bedrijfsleven en ondernemers.

 

Ik ben geregistreerd bij NOBCO: De Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Hiermee laat ik zien dat ik een gedegen opleiding heb gevolgd, voldoende ervaring heb en me houd aan de internationale ethische gedragscode.

ALS JE DOET WAT JE ALTIJD DEED, 
KRIJG JE WAT JE ALTIJD KREEG

- Albert Einstein

Logo-MarijeTimmermanCoaching-Cirkel03-gr

Donaties aan Trees for All

Marije Timmerman Coaching doneert aan Trees for All.

Dat betekent dat voor elk coachtraject twee bomen worden geplant: één in Nederland en één in Ghana.

Mijn werk als coach voelt voor mij heel betekenisvol en nu draag ik op deze manier ook nog een steentje bij aan een mooiere wereld!

 

En jij dus indirect ook als je bij mij een coachtraject afneemt. Hoe mooi is dat!

 • Wat is de investering in het programma?
  De investering voor het 1:1 coachtraject bedraagt voor een particulier € 599 inclusief BTW en € 750,- exclusief BTW voor een zakelijk traject..
 • Voor wie is dit traject geschikt?
  Dit programma is bedoeld voor ambitieuze professionals, freelancers en ondernemers. Twijfel je of dit programma voor jou geschikt is? Ik denk graag met je mee. Stuur een mailtje naar hello@marijetimmerman.com en binnen 24 uur neem ik contact met je op.
 • Wanneer vinden de sessies plaats?
  We stemmen in overleg af wanneer de sessies plaatsvinden.
 • Waar vinden de coach sessies plaats?
  Er zijn hierbij 3 opties: 1) De sessies vinden plaats in mijn coachpraktijk in Maassluis 2) De sessies vinden wandelend plaats. Bijvoorbeeld in Broekpolder of op het strand ('s Gravenzande) 3) Online via Zoom. Je mag zelf kiezen wat jij het prettigst vindt.
 • Zijn de kosten zakelijk aftrekbaar?
  Ja, het coachtraject is zakelijk aftrekbaar als ondernemer.
 • Wat kan ik van Marije als coach verwachten?
  In een paar woorden ben ik: enthousiast, no-nonsense, uitzonderlijk oordeelvrij, praktisch ingesteld en NOBCO gecertificeerd. Verwacht bij mij geen hoog zweverigheidsgehalte en ingewikkelde theorieën. Tijdens de sessies stel ik vragen, benoem ik patronen en geef ik je feedback. Soms geef ik je een liefdevolle schop onder je kont. Dit alles in een vertrouwelijke en veilige setting en er op gericht om jou te helpen jouw doel te behalen. Mijn kracht in coaching is dat ik altijd zonder oordeel naar je luister, maar ook niet bang ben om je te confronteren.
bottom of page