top of page

Zet de volgende stap in je carrière

lifecoach_rotterdam.jpg

1-op-1
loopbaantraject

Samen ontdekken we je sterke kanten en hoe je meer plezier en voldoening uit je baan kunt halen.

Logo-MarijeTimmermanCoaching-Cirkel03-gr
Van ongelukkig in je baan naar werk wat écht goed bij je past

We brengen nergens zoveel wakkere uren door als op ons werk. Daarom is het wel zo fijn als je werk doet waar je plezier en voldoening uit haalt. 

Heb je het op dit moment niet (meer) naar je zin op je werk? En zie je daarom zondag al op tegen de maandag? Misschien past de organisatie niet bij jou en zit je op de verkeerde plek. Of heb je er in het verleden veel kansen gehad, maar ben je er nu inhoudelijk op je werk uitgekeken. 

Denk je er al een tijdje over na om contact op te nemen met een loopbaancoach? Je bent hier aan het juiste adres! Tijdens het loopbaantraject gaan we samen ontdekken wat je nu eigenlijk wilt en waar je gelukkig van wordt. Je krijgt meer inzicht in je eigen talenten en kan vol vertrouwen die volgende stap in je carrière maken.

"Het coachtraject met Marije heeft me veel inzicht gegeven in wat ik het liefste doe, waar mijn talenten liggen en waar een baan voor mij aan moet voldoen.

 

Dit heeft me heel erg geholpen bij het schrijven van motivatiebrieven. Ook was ik hierdoor goed voorbereid op een eerste sollicitatiegesprek.

 

Ik weet waar ik naartoe wil op korte en lange termijn in mijn loopbaan. Dit geeft veel rust en vertrouwen voor de toekomst.

 

Dankjewel Marije, Ik kijk met veel plezier terug op onze gesprekken!"

- Pamela Akerboom-Nunez Araya, EHS Manager

Herkenbaar?
 • Je hebt al een tijd het gevoel vast te zitten ​in je huidige baan en bent toe aan een volgende stap in je carrière.

 • Je weet wel dat je iets moet veranderen, maar omdat je zelf niet goed weet wat je graag zou willen, kom je niet in beweging. 

 • Je voelt je vaak 'ingekakt' vanwege de soms eentonige of repeterende werkzaamheden of gebrek aan nieuwe interessante dingen om aan te werken. Je bent eigenlijk al een tijdje uitgekeken op de baan en / of de organisatie.​

 • Je voelt je soms gefrustreerd en machteloos omdat je niet 'in control' bent van je eigen tijd of werkzaamheden. Je wordt geleefd. Aan het einde van de dag heb je geen energie meer over. 

 • Een groot deel van jouw werkzaamheden voelt als weinig betekenisvol.

 • Er is weinig of geen perspectief. De doorgroeimogelijkheden in je huidige baan lijken beperkt. Je mist hierdoor uitdaging.

 • Je denkt er soms wel eens over na om voor jezelf te beginnen, maar je hebt nog geen concreet idee of bedrijfsplan en je ziet veel beren op de weg.

Het stappenplan in het loopbaantraject

Het loopbaantraject bestaat uit 4 sessies

Dromen

In de eerste sessie gaan we helemaal terug naar de basis. Waar loop jij warm van? Wat vind je leuk om te doen? Waar kunnen mensen je voor wakker maken. En daarnaast kijken we naar wat jij belangrijk vindt in een baan. We formuleren jouw kernwaarden. En we gaan ook een beetje dromen in deze sessie.

Inzicht in jouw drijfveren en talenten

In de volgende sessie kijken we naar jouw talenten. Wat zijn persoonlijke successen en wat kun jij heel goed. Waar heb je bijvoorbeeld een opleiding in en wat zijn jouw goede eigenschappen. Voorafgaand vraag jij je omgeving hier ook naar, waardoor je verrassende input krijgt.  

Inzicht in waar een baan aan moet voldoen

In de derde sessie kijken we naar waar voor jou een baan aan moet voldoen. Tijdens deze sessie komen dus wel alle 'Ja maar's' aan bod. Je wilt bijvoorbeeld een bepaald salaris verdienen, naar je werk fietsen en de mogelijkheid hebben om parttime te werken. 

Jouw mogelijkheden qua banen

In de laatste sessie komt alles bij elkaar. We kijken naar welke banen goed zouden passen bij wat je graag zou willen, waar je talenten liggen en waar een baan aan moet voor jou aan voldoen. We bekijken je opties en stellen een plan op met concrete stappen die jij op de korte termijn kan zetten. 

Het traject is inclusief een werkboek met oefeningen en opdrachten. Ter voorbereiding op elke sessie vul je zelf 1  à 2 oefeningen in. Die wij vervolgens in de sessie bespreken.

Het resultaat na 2 maanden
 • Een persoonlijk loopbaanmanifest en concreet actieplan

 • Inzicht in jouw sterke en minder sterke punten

 • Je bent weer in beweging en voelt je positiever en energieker

 • Je kan vol vertrouwen die volgende stap in je carrière maken

"Mijn coachtraject bij Marije was erg prettig. Een goede mix van praten en doen. Door de fijne oefeningen die ze mij aanreikte kon ik na ieder gesprek weer een stap in de goede richting zetten. Geen hoog zweverigheidsgehalte maar een praktische werkwijze. Ik kan Marije daarom zeker aanraden."

strategisch-opleiden-hrd-ld-leren-in-org

Annet van Duren

Eigenaar Strategisch Opleiden

Wat houdt het 1:1 loopbaantraject praktisch gezien in?
 • 3 x 1-op-1 coachsessies van anderhalf uur waarbij we eerst kijken naar waar jij warm voor loopt en wat jij goed kunt. Daarna kijken we naar waar een baan aan moet voldoen. Je zult snel meer helderheid krijgen!

 • De Grand Finale: Een afrondende 1-op-1 coachsessie van 1,5 uur waar het allemaal samenkomt. We kijken naar welke opties er zijn gerezen en stellen een plan op met concrete stappen die jij op de korte termijn kunt zetten. 

 • Het traject duurt ongeveer twee maanden. Jij bepaalt zelf het tempo. Vaak zit tussen de eerste sessies drie weken (in verband met de opdrachten die je uitvoert) . En tussen de laatste sessies zit minder tijd, zo'n twee weken. 

 • De coachsessies kunnen plaatsvinden in mijn coachpraktijk in Maassluis of online via Zoom. Wat jij het prettigst vindt! 

Kortom, je krijgt:

4 keer 1 op 1 coachingsessies van 1,5 uur

Een werkboek met oefeningen en opdrachten

2 à 3 maanden persoonlijke begeleiding gericht op het behalen van jouw doel. (dit hangt af van hoeveel tijd je tussen de sessies inplant)

Een veilige setting waar alles wat er bij je speelt er mag zijn.

Jouw investering:

Zakelijk:

Jouw investering voor het 1:1  loopbaantraject bedraagt €850,- exclusief BTW.

 

Particulier:

Jouw investering voor het 1:1  loopbaantraject bedraagt €599,- inclusief BTW.

Interesse?

Nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd of een loopbaantraject past bij jouw vraag of uitdaging? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ontdek of en hoe ik je kan helpen.

Maak je geen zorgen. Je zit nergens aan vast.

 100% geld terug garantie

Kom je halverwege het traject erachter dat dit niks voor je is, dan krijg je het geld van alle resterende sessies teruggestort. 

100% garantie.png

Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire

Marije.timmerman.loopbaancoach.jpg
Hi! Ik ben Marije

Hi! Ik ben Marije Timmerman, Life- en loopbaancoach, 36 jaar en woon samen met mijn vriend Klaas en onze dochter Cato in Maassluis.

Zolang ik me kan herinneren ben ik al bezig met persoonlijke ontwikkeling en haal ik graag het beste in mezelf én anderen naar boven. 

Mijn kracht in coaching is mijn praktische aanpak. Het blijft zeker niet alleen bij praten, maar ik zet je aan tot beweging. Ik werk veel samen met ambitieuze professionals in het bedrijfsleven en ondernemers.

 

Ik ben geregistreerd bij NOBCO: De Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Hiermee laat ik zien dat ik een gedegen opleiding heb gevolgd, voldoende ervaring heb en me houd aan de internationale ethische gedragscode.

Dit is de foto die ik 5 jaar geleden maakte op een bankje in Amsterdam. Ik kan het mij nog als de dag van gisteren herinneren. Al lange tijd liep het niet lekker op mijn werk. De verwachtingen die ik van mijn baan had waren niet uitgekomen. En mijn talenten kwamen totaal niet tot zijn richt in deze organisatie. 

Op dat bankje in Amsterdam besloot ik: 
Ik ga mijn baan opzeggen.

Ik ben opgevoed met het idee: zorg voor zekerheid en een vast inkomen. Een baan opzeggen zonder dat je een nieuwe baan hebt, paste totaal niet in dat plaatje. Ondernemer zijn trouwens ook niet!

Je zou denken dat ik misschien een rotgevoel had op dat moment. Maar gek genoeg kwam er een gevoel van rust over me heen toen ik die beslissing maakte. Het gaf me zo’n rust dat ik niet meer terug hoefde naar die baan en ik had het vertrouwen dat er iets veel leukers op mijn pad zou komen. 

Een baan die veel beter bij me zou passen.

Ik ging veel in mijzelf investeren en er ontstond een periode van persoonlijke groei en zingeving. Wie ben ik? Wat zijn mijn persoonlijke waarden? Wat heb ik te bieden? Een mooie periode waar ik veel over mezelf heb geleerd. 

En kijk nu eens waar ik sta! We zijn vijf jaar verder en ik doe werk wat mij heel veel voldoening en energie geeft en mij uitdaagt. Ik ben elke dag zo blij en dankbaar dat ik toen daar op dat bankje een moedig besluit heb genomen. 

lifecoach (1)_edited.jpg
Logo-MarijeTimmermanCoaching-Cirkel03-gr

Donaties aan Trees for All

Marije Timmerman Coaching doneert aan Trees for All.

Dat betekent dat voor elk coachtraject twee bomen worden geplant: één in Nederland en één in Ghana.

Mijn werk als coach voelt voor mij heel betekenisvol en nu draag ik op deze manier ook nog een steentje bij aan een mooiere wereld!

 

En jij dus indirect ook als je bij mij een coachtraject afneemt. Hoe mooi is dat!

 • Wat is de investering in het programma?
  De investering voor het 1:1 coachtraject bedraagt voor een particulier € 599 inclusief BTW en € 750,- exclusief BTW voor een zakelijk traject..
 • Voor wie is dit traject geschikt?
  Dit programma is bedoeld voor ambitieuze professionals, freelancers en ondernemers. Twijfel je of dit programma voor jou geschikt is? Ik denk graag met je mee. Stuur een mailtje naar hello@marijetimmerman.com en binnen 24 uur neem ik contact met je op.
 • Wanneer vinden de sessies plaats?
  We stemmen in overleg af wanneer de sessies plaatsvinden.
 • Waar vinden de coach sessies plaats?
  Er zijn hierbij 3 opties: 1) De sessies vinden plaats in mijn coachpraktijk in Maassluis 2) De sessies vinden wandelend plaats. Bijvoorbeeld in Broekpolder of op het strand ('s Gravenzande) 3) Online via Zoom. Je mag zelf kiezen wat jij het prettigst vindt.
 • Zijn de kosten zakelijk aftrekbaar?
  Ja, het coachtraject is zakelijk aftrekbaar als ondernemer.
 • Wat kan ik van Marije als coach verwachten?
  In een paar woorden ben ik: enthousiast, no-nonsense, uitzonderlijk oordeelvrij, praktisch ingesteld en NOBCO gecertificeerd. Verwacht bij mij geen hoog zweverigheidsgehalte en ingewikkelde theorieën. Tijdens de sessies stel ik vragen, benoem ik patronen en geef ik je feedback. Soms geef ik je een liefdevolle schop onder je kont. Dit alles in een vertrouwelijke en veilige setting en er op gericht om jou te helpen jouw doel te behalen. Mijn kracht in coaching is dat ik altijd zonder oordeel naar je luister, maar ook niet bang ben om je te confronteren.
bottom of page