MARIJE TIMMERMAN-57.jpg

Over Marije

Enthousiast - Oordeelvrij - Praktisch ingesteld

Hi! Leuk om kennis te maken, ik ben Marije Timmerman, 34 en woon samen met mijn vriend Klaas in Rotterdam.

Als coach help ik ondernemende en ambitieuze professionals vol vertrouwen en naar hun eigen waarden leven en werken. Zodat ze met meer rust en focus impact kunnen maken.

In de afgelopen jaren heb ik zelf ervaren hoeveel leuker en fijner het leven is als je kiest voor je eigen pad en gaat leven naar je eigen waarden. Ik begin elk jaar met het opstellen van mijn doelen en maak daar vervolgens een plan voor. Ik bekijk wat ik nodig heb om mijn doelen te behalen en zet elke dag een stapje in de richting van mijn doel. Bij alles wat ik doe vraag ik mezelf af: past dit bij mijn doel en de waarden daarachter? Dit helpt mij enorm bij het maken van keuzes. Alles wat niet bij me past laat ik los. 

 

Mijn kernwaarden zijn: verbinding, persoonlijke groei en betekenisvol zijn.

Verbinding

Ik vind het heel mooi als er verbinding ontstaat tussen een groep mensen. Ik hou ervan om echt de diepte in te gaan. Door mezelf kwetsbaar op te stellen, kunnen anderen zich herkennen in mijn verhaal en ontstaat er verbinding. In mijn werk als coach heb ik oprechte aandacht voor je. Ik kan goed luisteren en schep een omgeving waarin je helemaal jezelf mag zijn. De gesprekken doen er toe en gaan de diepte in. Ieder gesprek is anders, maar hoe langer ik coach, zie ik duidelijk dat er universele thema's zijn waar mensen mee te maken krijgen. Voor mij staat verbinding ook voor verbinding met mezelf en met moeder aarde. Meditatie en yoga helpen mij om dichter bij mezelf te komen en om te luisteren naar wat er van binnen in mij omgaat. Ik zoek bewust de rust op en kan erg genieten van wandelingen in de natuur.

Persoonlijke groei

Ik geloof dat wij hier zijn om helemaal tot bloei te komen. Als coach help ik mensen om persoonlijk te groeien. Zelf vind ik het ook heerlijk om te blijven groeien als mens. Ik heb daarom de afgelopen jaren veel in mijzelf geïnvesteerd. Om mijn dromen en doelen werkelijkheid te laten worden ben ik mij gaan verdiepen in het coachvak door middel van seminars, boeken, een professionele coachopleiding en cursussen. Zo heb ik een yogadocent opleiding gevolgd, ben ik naar een seminar geweest van Michael Pilarczyk waar ik alles heb geleerd over een positieve mindset en heb ik een coachopleiding op practitioner niveau gevolgd. Al deze opgedane ervaring en kennis gebruik ik nu in mijn werk als coach. Voor mij betekent persoonlijke groei ook dat ik af en toe uit mijn comfort zone stap. Om daarna te merken dat waar ik zo bang voor was, eigenlijk helemaal niet zo eng is. Ik blijf mijn hele leven experimenteren, leren en groeien.

Betekenisvol zijn

Ik vind het belangrijk dat mijn werk betekenis heeft. Dat ik ondernemers en professionals mag helpen met hun persoonlijke doelen is voor mij een reden om elke dag uit bed te springen. Ik mag ze helpen om in hun kracht te gaan staan, om werk te vinden wat écht bij ze past en om vol vertrouwen te leven. Dat doet ertoe en ik maak daarmee de wereld een stukje mooier. Dat geeft mij heel veel voldoening!

 
 
Erkend coach
Keurmerk-Coachfinder-geverifieerd-150x15

COACHFINDER

Ik voldoe als coach aan de strenge kwaliteitseisen van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

logo-nobco-affiliated-with-emcc-rgb.png

NOBCO

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NOBCO om kennis te delen en te blijven leren in het coachingvak. 

Opleidingen

2020 - Opleiding tot coach - Coach Intensive - NONONS (Practitioner niveau)

2018 - 200hr Yoga teacher training - Zuna Yoga

2015 - Cursus NLP (neurolinguïstisch programmeren) - 4YoungPeople (ICM)

2009 - Master (Msc) in Business Administration - Erasmus Universiteit Rotterdam

2007 - Bachelor (Bsc) in Business Administration - Erasmus Universiteit Rotterdam

Volg me op Instagram om een kijkje te nemen in mijn leven als ondernemer en coach.